Gratis Ademsessie

Iedereen ademt. Maar niet iedereen is zich bewust van zijn adem of weet welke bijzondere mogelijkheden de adem heeft.

Jaren geleden was ik een ambitieuze en fanatieke leerkracht, die alles uit de kast wilde halen om er voor de kids te zijn. Ik voelde me overal verantwoordelijk voor en van grenzen stellen had ik nog nooit gehoord, alles moest kunnen vond ik. Deze manier van werken heeft me uiteindelijk 2 jaar uit het arbeidsproces gehaald. Ik was simpelweg opgebrand. In die 2 jaar kon ik er dus niet zijn voor die kinderen, de collega’s en de school… Dat wat ik het liefste wilde was niet mogelijk.

De kracht van de adem

In 2006 ontdekte ik de kracht van de adem. Mijn lichaam werd sterker en genas, mentaal werd mijn blikveld enorm verruimd en voelde ik me krachtiger. Mijn emoties kwamen meer in balans en, niet onbelangrijk, ik voelde me veel meer ontspannen. En minstens zo belangrijk: ik wist hoe ik dit kon toepassen in allerlei situaties. Dit was een heerlijk bevrijdend gevoel!

Door een hele nieuwe weg in te slaan, door anders naar mezelf te kijken, beter voor mezelf te zorgen, meer rustmomenten in te plannen en “nee” durven zeggen, merkte wat adem met je kan doen. Niet alleen in afzondering op een yoga mat, maar ook tijdens mijn werk.

 

Maak niet dezelfde fout als ik…jouw kwaliteiten zijn nodig, zowel in je werkomgeving als in je thuissituatie! Grijp op tijd in en leer opnieuw naar jezelf te luisteren.

Herken je deze klachten en wil je er graag vanaf?

  • spanning in nek, schouders of tintelingen in je armen
  • je voelt je futloos
  • je snurkt veel of je slaapt slecht
  • je hyperventileert of zucht veel
  • je hoofd staat altijd “aan”

Dan is het nu tijd voor ACTIE!

Omdat ik jou ook deze bevrijding van bovengenoemde klachten gun, bied ik je een GRATIS sessie van een half uur aan. (online of live in Meeden). Hierin krijg je direct 3 ademtips die je:

  • helpen ontspannen
  • meer energie geven
  • lekker praktisch en overal uitvoerbaar zijn

Neem de regie in handen

Een van mijn leraren uit India zei altijd: “Yoga and proper breathing is taking back the key”. Met andere woorden: je neemt de sleutel weer terug, die je eerst uit handen hebt gegeven. Gebeurtenissen overkomen je niet “zomaar” meer, jij neemt rustig de dingen waar en jíj hebt de regie over jouw adem, jouw lichaam en jouw denken!

 

Deze gratis sessie vraagt slechts een half uurtje van je tijd. Bovendien kun jij al je verlangens op tafel leggen. Vul je gegevens in en dan maken we een afspraak.

Dit zeggen de deelnemers over mij: