Coaching in de natuur

Campercoaching

Campercoaching is een unieke manier van coachen. Ik haal je op in mijn mintgroene Volkswagen T3 camper (mét bloemetjes) en we rijden naar een mooie plek, die jou rust of juist energie geeft. Je bent dan direct in een natuurlijke omgeving en dat geeft rust, zodat je sneller tot ontspanning komt. Je kunt een plek kiezen die je goed kent, of je laat je door mij verrassen!

Eenmaal ter plekke kunnen we zowel in als buiten de camper het gesprek aangaan. We brengen samen als je belemmeringen en verlangens in kaart. Je zult ontdekken wat je nu echt wilt en hier gaan we mee aan de slag. Zit je letterlijk “vast” in het denken, dan maken we een mooie wandeling. Door in beweging te komen, denk je buiten vaste kaders en komt de energiestroom in je hoofd ook weer op gang.

Ontspannenderwijs biedt adem als basis van deze coaching. Je leert je eigen adem beter kennen, leert welke adem je het meeste helpt om je doelen te bereiken. Ben je erg moe en futloos? Dan kan een meer energieke adem je helpen. Hyperventileer je chronisch of acuut dan zullen we eerst de adem tot rust brengen. Tijdens het wandelen kun je ook allerlei dingen opmerken over je adem. Zo krijg je binnen de pakketten die ik aanbied een op maat gemaakt programma.

Soms voel je je belemmert om vrij te ademen, door de ruimte om je heen, ervaar je ook weer de ruimte in je zelf. Alle oefeningen zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven en zijn samengevat in een handig werkboek, dat je mee krijgt en er te allen tijde bij kunt pakken.

Natuurlijk is genieten ook een onderdeel van ontspannen en daar horen wat mij betreft een hapje en drankje bij! Na afloop word je weer thuisgebracht met de camper.

Waarom bewegen en in de natuur zo heilzaam is:

 • Je praat terwijl je samen wandelt.Veel mensen vinden dit prettig. Je praat vrijer om terwijl je loopt in plaats van tegenover iemand zitten die je aan zit te kijken.
 • De natuur is van zichzelf kalm en rustig, dit zorgt ervoor dat je goed kunt aarden. Hierdoor kun je dichtbij jezelf komen en beter luisteren naar jezelf.
 • Wandelen zorgt ervoor dat je lichaam dopamine en endorfine aanmaakt.Dit zorgt ervoor dat je fijner voelt.
 • Veel mensen ervaren de natuur als oordeelloos. Wanneer je verdrietig bent of je onrustig voelt, kun je in de natuur helemaal jezelf zijn. Bomen, planten en vogels oordelen niet.

Waarom zou je Camper Coaching gaan doen?

Als jij toe bent aan een nieuwe fase in je leven. Als je al langer voelt dat er iets kriebelt. Je weet dat je eigenlijk in onbalans bent, maar stiekem steeds hoopt dat het wel vanzelf weggaat…

Gun jezelf dus deze heerlijke vrije coaching in de natuur! Je zult versteld staan wat dit met  je kan doen! Je hebt keuze uit 2 mogelijkheden: een halve dag samen op pad, of je volgt een aantal sessies binnen 3 maanden tijd.

Campercoaching start, net als Ademcoaching, met een gratis sessie. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kan zowel op locatie in Meeden als online gevoerd worden en duurt 30 tot 45 minuten

Optie A:

Je kun de Camper Coaching boeken als eenmalige sessie om jezelf een boost te geven. Laat een frisse wind door je heen gaan, waardoor je weer de ruimte in je hoofd en lijf voelt om energiek de dingen op te pakken waar je mee bezig was, of andere keuzes te maken in je leven.

Halve dag Camper Coaching:

 • De dag duurt van 09:00 – 13:00 uur en tussendoor zullen we ook een korte pauze nemen, natuurlijk zit je niet de hele dag stil! We maken een plan op maat, we wandelen, zijn stil of gaan juist dieper in gesprek.
 • Je krijgt een volledige ademanalyse en vandaaruit een plan op maat om zo goed mogelijk gebruik te maken van je adem.
 • Daarbij ontvang je 3 audiobestanden met bewezen effectieve ademoefeningen, die je direct (en overal) kunt toepassen
 • Je ontvangt een mooie reader voor als je nog eens rustig de tijd wilt nemen om de besproken technieken of oefeningen na te lezen.

Jouw investering in deze dag is 4 uur van jouw tijd en €225,-

Optie B:

 • We gaan 6 keer op pad met de Camper, dit kan naar verschillende plekken zijn.
 • De Camper-sessies duren 1,5 uur.
 • Je ontvangt maar liefst 7 audiobestanden, met bewezen effectieve ademoefeningen die je direct kunt toepassen

Zo’n sessie kan best intensief zijn. na iedere sessie ontvang je 6 extra video’s met daarin de essentie van de oefeningen en extra onmisbare tips om direct toe te passen.

 • Tijdens de eerste en laatste sessie doen we een ademanalyse: je weet dan goed je startpunt en dus is je vooruitgang ook goed meetbaar.
 • Tijdens de eerste sessie ontvang je al een kant en klaar geprint werkboek dat je zo kunt invullen, thuis en tijdens de sessies.
 • Adem heeft tijd nodig om te veranderen. Daarom krijg je praktische makkelijk uitvoerbare oefeningen mee voor thuis, waar een logische opbouw in zit.
 • Heb je tussendoor nog vragen of wil je iets met me delen dan is er ruimte om één keer per week via Whats app of e-mail je vragen te stellen. Zo kan ik je bijven ondersteunen.

Dit traject is verdeeld over 3 maanden en voor slechts €459,- excl. zul jij je een geheel ander mens voelen. Zeg nou zelf, dat is je toch zeker waard?

Neem een besluit dat je hierbij wilt zijn en dan vormt de oplossing zich vanzelf. Hoe heerlijk is het om jezelf kennis, energie en ontspanning cadeau te geven in de vrije natuur? Kies voor jezelf en leer werken met je adem en geniet! Kies voor een eenmalige sessie of je voor het langere traject als je wilt ervaren wat een juiste adem voor je kan doen. Je (her)ontdekt hoe je lichaam en je denken verbonden zijn met je adem. Van hieruit kun je oude, vastgeroeste patronen doorbreken. Ontdek de ruimte in jezelf en je hoofd en lichaam zullen je dankbaar zijn!

Voor afspraken verder dan 10 kilometer buiten Meeden reken ik (in overleg) €0,30 per km.