Ademmaster Training

(Uitsluitend online te volgen)

Vind jij het ook zo lastig dat je als yogadocent of coach ziet dat je deelnemers blijven worstelen met hun adem, geen rust vinden ‘s nachts en overdag weinig energie hebben?

Of dat ze blijven rondlopen met malende gedachten en een vol hoofd, ondanks gesprekken en yogahoudingen?

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als ik jou met deze Ademmasters training handvatten kan bieden om de pijnen van jouw deelnemers/cliënten op te lossen? Of met andere woorden: aan hun verlangens tegemoet te komen??

Hoe zou het zijn als je concrete en praktische oefeningen van me krijgt, die je de volgende dag al direct kunt aanleren bij jouw deelnemers? Dat je na afloop van deze training boordevol ideeën zit en je expertise hebt vergroot, zodat je jouw deelnemers/cliënten nu die mentale rust, energieke dag en een relaxte nacht wel kunt bezorgen?

O ja en natuurlijk heb je er zelf ook iets aan! Jij leert expert te zijn door zelf te ervaren, daarna kun je het veel gemakkelijker overbrengen!

Dus bedenk wat het voor jou en voor je deelnemers zal betekenen als ze een docent/coach of trainer hebben die diepgaande kennis van de adem heeft zodat:

 • null

  Ze overdag meer energie voelen en zin in de dag hebben.

 • null

  Weten dat ze de nacht goed slapen en doorslapen, en hun snurkgedrag veranderd is

 • null

  Ze in lastige situaties weten hoe ze met de adem kunnen kalmeren, spanning afbouwen en rustig kunnen nadenken

 • null

  Ze de pijnen in hun lichaam kunnen loslaten en via de adem ontspanning vinden

 • null

  Makkelijker omgaan met stress gerelateerde klachten

Met deze training leer ik je binnen 3 maanden alle aspecten van de adem, de relatie met het denken en het lichaam zodat jouw aanbod veel groter wordt, jouw kennis zich verdiept en je volledig Corona-proof dit traject kunt inzetten in jouw business!

Wat ontvang je?

Omdat het traject volledig online is kun je de video’s zo vaak als je wilt weer bekijken, krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep om te sparren met anderen en is er iedere maand (dus 3x in totaal) een vraag en antwoord webinar waar je al je vragen persoonlijk aan mij kunt stellen. Bovendien ontvang je een compleet werkboek, zodat je dus echt direct aan de slag kunt!

De basis van deze training bestaat uit:

Lichaam

Omdat je lichaam zichzelf steeds kan opbouwen en herstellen, kun je met ademoefeningen ervoor zorgen dat je spanningen in je lichaam, onbewuste gewoonten in je houding en specifieke klachten aandacht krijgen, verbeteren en zelfs kunnen verdwijnen.

Adem

Door gerichte ademoefeningen te doen zul je je bewuster zijn van je adem. Bovendien krijg je de gereedschappen in handen om ongezonde gewoontes aan te pakken. Je leert op een gedegen en rustige manier hoe je adem je juist energie kan geven.

Mind

Het woord Mind staat voor jouw denken. Door anders te ademen, gerichter, rustiger en dieper, ga je je je anders richten op jezelf en je omgeving. Je zult veel rustiger kunnen blijven in tijden van spanning. Je gaat merken hoe goed ademen je geestelijk welbevinden ondersteunt.

Het gehele traject vraagt slechts een investering van €797,-* (of 3 x €265,-) en dit zit er allemaal in:

 • 12 online modules met meer dan 12 uur video waarin je alles over de juiste adem leert en je deelnemers/cliënten de basis voor rust en ontspanning biedt en jij je expertise vergroot. Deze video’s bevatten veel praktische, direct toepasbare voorbeelden en oefeningen, zeer waardevolle kennis, en vele oefeningen om zelf die kennis te ervaren en te delen in de praktijk. In jouw praktijk!
 • 8 audiobestanden met ademoefeningen die je direct kunt uitvoeren of kunt leren inspreken voor je deelnemers/cliënten
 • Een werkboek met inspirerende oefeningen, observaties en krachtige handvatten.
 • Een besloten Facebookgroep, waar je vragen kunt stellen en kunt sparren met gelijkgestemden.
 • 3 online webinars waar je al je vragen kunt stellen en van elkaar kunt leren. Als je er niet bij kunt zijn dan kun je in de replay mijn antwoorden terugluisteren.

* Alle bedragen zijn exclusief BTW, bij het betalen zie je de prijs inclusief BTW. Door aanschaf van het programma verklaar je akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Ontspannenderwijs. 

En… Actie!

Dus… En voor je je beslissing neemt: het is nooit “de juiste tijd”, er zijn altijd “toestanden”. Verschuil je niet langer achter excuses en ga het gewoon doen! Op naar een relaxter leven!

Je ontvangt 1 module per week (er zijn twee “inhaalweken” waarin geen nieuwe modules worden verstrekt) en de modules zijn MINSTENS een jaar toegankelijk.  Op vakantie gaan in deze periode is dus geen enkel probleem.

Incl. 2 super bonussen!

Hou je van actie en kun je snel beslissen dan heb ik een gaaf aanbod voor je:

2 super bonussen als je je inschrijft voor 17 mei 2021: 

1) Je ontvangt een gratis inspiratiesessie van 1,5 uur t.w.v. €120,- cadeau! Deze vindt plaats aan het einde van de Ademmasters training. Je krijgt verdiepende inzichten, praktische tips en je kunt natuurlijk al je eigen ervaringen bespreken en vragen stellen. Hier wil je gewoon bij zijn!

2) Je krijgt de extra module: ‘Helende Handen” t.w.v. €45,- . Dit is een zelf-massage methode waarbij je de spanning uit de vingers leert masseren. Omdat zich veel spanning ophoopt in polsen en handen loont het zeker de moeite je handen eens regelmatig te verwennen met een massage. Superfijn dus!

Waarom zou je deze Ademmasters training nou écht moeten volgen?

Wat is het resultaat van die 12 modules?

Je leert hoe je bij jezelf en je deelnemers het startpunt bepaalt. Hoe adem je nu? Wat is je ademvolume en hoe kun je het beste staan, zitten of liggen om je adem te meten?

Je leert de basis van de ademoefeningen kennen: de krokodil houding! Dit is dé ademoefening die je jouw deelnemers direct kunt aanleren en waar ze grote resultaten mee behalen.

Daar waar het allemaal om draait: het middenrif. Je leert de belangrijkste dingen herkennen en weet hoe je iemand kan helpen waarbij het middenrif niet of nauwelijks beweegt. je leert zelf en anderen het middenrif te ontspannen.

De neus is een belangrijk instrument bij het ademen. Je maakt kennis met de praktische kant van het reinigen kennen: het neusspoelen en leert wat de energetische tegenhanger van de adem is (prana, oftewel de levensenergie) en wat je daar mee kunt.

Ademen vanuit je hart, hoe zou dat voor jou zijn? En voor je deelnemers of cliënten? Je ervaart de adem buiten in de natuur en vanbinnen: de natuur in jou dus. Je leert diverse energiestromen kennen en ervan te genieten!

Hoe adem je als je yoga beoefent, sport of hardloopt? Jij en je cliënten bewegen voortdurend. Wanneer stagneert de adem? Hoe kun je leren onder alle omstandigheden door te ademen? Hoe pas je de juiste adem in het dagelijks leven toe?

Welke invloed heeft de adem op je denken? Hoofden die blijven piekeren, angsten en paniekgevoelens, emoties…alles komt aan bod in deze module. Hier kun je direct het verschil maken voor je cliënten/deelnemers.

Wat doet je adem als alles om je heen en in jezelf stil wordt? Welk effect heeft dit op je lichaam en denken? Krachtige oefening en vaak een blijvende waardevolle ontdekking!

Als je lichaam afkoelt geeft het een stressreactie, wat doet je adem? Hoe reageert je Mind? Kun je jezelf sterker maken door kou? Bijzondere effecten met minimale inspanning zijn het gevolg.

Wat je in voorgaande modules hebt geleerd, leer je nu te richten, zodat je ook je deelnemers en cliënten richtpunten kunt meegeven. Want: adem volgt aandacht

Wat is de rol van ademtechnieken, welke meerwaarde hebben ze wel of niet? Hoe bied je ze aan je deelnemers en cliënten aan en wanneer?

Afsluitende module waarin alles kort wordt samengevat. Hoe maak je een oefenprogramma voor iemand individueel of voor een groep? Hoe ga je verder, praktische handvatten.

Kortom na deze training mag je jezelf met recht een Ademmaster noemen! Je ontvangt een certificaat van deelname en je kunt al je tips & tricks gaan toepassen!